IWHITE INSTANT2 VALKAISUPAKETTI 6X0,8 G

3/5
32,80 € (6833,33 €/KG)
TAI
Tarjous voimassa vain verkossa!

Tuotetieto

Helppokäyttöinen, kotikäyttöinen hampaiden valkaisupaketti. iWhite Instant2 on helppokäyttöinen ja turvallinen hampaiden kotivalkaisuun tarkoitettu valmiste, joka sisältävää 6 esitytettyä valmista muottia. Jopa 8 astetta valkoisemmat hampaat vain 20 minuutin päivittäisellä käsittelyllä. Poistaa tehokkaasti myös hampaiden värjäytymät. Kliinisesti tutkittu turvallinen ja tehokas hampaiden ulko- ja sisäpintojen valkaisu. Vahvistaa myös hampaita.

Tuotteen käyttö

Lue käyttöohjeet ennen tuotteen käyttöä. Pese aina hampaasi ennen jokaista valkaisukertaa. Pese ja kuivaa kätesi huolellisesti. Ota geelillä esitäytetty käyttövalmis muotti pakkauksesta ja aseta se välittömästi paikalleen niin, että geeli pääsee suoraan kosketukseen hampaidesi pintojen kanssa. Voit käsitellä sekä ylä- että alahampaasi samanaikaisesti. Sulje varovasti suusi ja paina huulesi yhteen muottien ympärille. Varo puremasta hampaita liian tiukasti yhteen, jottei geeliä lähtisi valumaan muotin reunojen yli. Poista muotti/muotit 20 minuutin kuluttua ja laita ne roska-astiaan. Poista hampaisiin ja ikeniin mahdollisesti jäänyt geeli huuhtelemalla suusi vedellä.

Tuotteen koostumus

Aqua, hydrated silica, glycerin, sorbitol, chondrus crispus powder, hydroxyapatite, PEG-40 hydrogenated castor oil, phthalimidoperoxycaproic acid, aroma, citric acid, sodium levulinate, acrylates/acrylamide copolymer, sodium anisate, sodium fluoride, paraffinum liquidum, xylitol, monosodium citrate, xanthan gum, pvm/ma copolymer, calcium gluconate, calcium lactate, potassium acesulfame, polysorbate 85, C12-15 pareth-3. Sisältää natriumfluoridia (950 ppm F).

Tuotearviot (3)

Huono
Ei mitään vaikutusta, rahat menivät täysin hukkaan
Putsaa värjäymiä
Helppokäyttöinen ja toimii hampaiden pinnalle pinttyneisiin värjäymiin. Ainakin kahvinjuojalle hyvä tuote.
Ei tehokasta
Helppokäyttöiset, mutta tehottomat. Ei vaalenemista havaittavissa .

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: IWHITE INSTANT2 VALKAISUPAKETTI 6X0,8 G

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.