CANIKUR VET TABL 12 KPL

4/5
17,90 € (1,49 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Hyvänmakuinen täydennysrehu koirien suolistohäiriöiden hoitoon, silloin kuin ripuliin ei liity yleisoireita. Sisältää kuituja, jotka sitovat pinnalleen haitallisia bakteereita. Näin bakteerit kulkeutuvat ulosteen mukana pois suolesta. Valmiste sisältää suoloja, jotka korvaavat ripulin ja oksentelun vuoksi menetettyjä suoloja ja tärkkelyksestä paastoava koira saa energiaa. Jos eläimen tila ei parane viimeistään kahden päivän kuluttua tai jos se äkillisesti huononee, tulee ottaa yhteyttä eläinlääkäriin. Jotta ruuansulatuskanava voi rauhassa parantua, koiralle ei tule antaa muuta ruokaa Canikur-hoidon aikana. Juomavettä pitää olla vapaasti saatavilla. Normaaliin ruokintaan palataan hoidon jälkeen antamalla koiralle aluksi helposti sulavaa ruokaa, joka ei ärsytä ruuansulatuskanavaa. Kysy tarvittaessa ohjeita eläinlääkäriltäsi.

Tuotteen käyttö

Annetaan koiralle ao. taulukon mukaisesti 4 kertaa noin 8 tunnin välein: koiran paino (kg): alle 5kg 1 tabletteja/annos (kokonaismäärä tabletteja hoitoa kohden 4), 6-15 kg 2 tabletteja/annos (kokonaismäärä tabletteja hoitoa kohden 8), 16-25 kg 3 tabletteja/annos (kokonaismäärä tabletteja hoitoa kohden 12), 26-40 kg 4 tabletteja/annos (kokonaismäärä tabletteja hoitoa kohden 16), 41-60 kg 5 tabletteja/annos (kokonaismäärä tabletteja hoitoa kohden 20), yli 60 kg 6 tabletteja/annos (kokonaismäärä tabletteja hoitoa kohden 24). Jos koira ei syö tabletteja sellaisenaan, tabletin voi myös murskata palasiksi ja liettää tahnaksi lisäämällä joukkoon n. 10 ml lämmintä vettä.

Tuotteen koostumus

Glukoosi, riisitärkkelys, sitruspektiini, natriumkloridi, kaliumkloridi, 1,2-propaanidioli, lesitiini, kaoliini, sepioliitti, natriumbikarbonaatti, dinatriumsitraatti, etoksikiini, makuaineet.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (1)

Tarpeellinen joka koiraperheen tuote
Auttaa ja helpottaa koiran vatsaongelmien hoidossa. Ilmeisen hyvänmakuinen kun meidänkin hauveli sen suostuu pureskelemaan. Auttaa nopeasti. Meillä on tätä aina kotona tai jos lähdetään reissuun.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: CANIKUR VET TABL 12 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.