YOTUEL ALL-IN-ONE VALKAISEVA HAMMASTAHNA WINTERGREEN 75 ML

4/5
17,40 € (232,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Valkaiseva hammastahna, joka vahvistaa hammaskiillettä. Hammastahnan patentoitu koostumus valkaisee hammasluun sävyä hellävaraisesti ilman hankausta. Vaahtoamaton koostumus, joka sopii aftaherkille. Makuina miedompi minttu wintergreen ja voimakkaampi snowmint.

Tuotteen käyttö

Harjaa hampaita 3 kertaa päivässä 3 minuutin ajan. Ei lapsille.

Tuotteen koostumus

Glycerin, potassium citrate, silica, dicalcium phospate, aroma, titanium dioxide, cocamidopropyl betaine, potassium fluoride (1470ppm F), carbomer, urea peroxide.

Tuotearviot (6)

Ehdoton suosikkini!
Hyvä hammastahna, joka jo vuosia ollut käytössä. Ei tee aftoja, sopivan raikas ja puhdistava.
Menettelee
Tuote valkaisee hyvin miedosti. Tahna oudon velttoa. Maku neutraali.
Tuote oli loistava
Tuote oli loistava, jättäen raikkaan ja puhtaan tunteen sekä vaalentaen muutaman asteen hampaita. Ihan valkoisiksi ei niitä tee, mutta hyvä pohja esim. laservalkaisuun. 1 miinus tuli korkeasta hinnasta!
Tehokas.
Hyvä, sopiva ja tehokas.
Paras valkaiseva hammastahna
Miellyttävän raikas ja hellävaraisesti halkaiseva tahna. Wintergreen maku on sopivan raikas ja Snowmint todella superraikas, ehkä liikaakin vaikka kyllä siihenkin tottuu. Yotuel tahnaa pitää aina olla, muista tulee heti aftoja suuhun ja tässä lisänä vielä hammasluun vaaleneminen. Tosin pitää harjata pitkään (3min) ja usein, sitä ei tule aina tehtyä jolloin vaalennusteho kärsii!
Aftoja, aftoja, aftoja
Kaksi tähteä, koska valkaisee kyllä hampaita. Eipä ole mistään hammastahnasta tullut näin nopeasti ja varmasti aftoja.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: YOTUEL ALL-IN-ONE VALKAISEVA HAMMASTAHNA WINTERGREEN 75 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.