YA SINKKIASETAATTI SUUSUIHKE MINTTU-EUKALYPTUS 25 ML

3/5
15,90 € (636,00 €/L)
TAI
Uusi ilme!

Tuotetieto

Tehokas apu flunssan iskiessä. YA sinkkiasetaatti suusuihke lyhentää flunssan kestoa ja lievittää flunssan oireita. Helppokäyttöinen suusuihke aloitetaan heti flunssan ensioireiden alkaessa. Suihkeen sisältämä sinkki estää virusten lisääntymistä nielussa ja suun limakalvoilla, jos suihketta annostellaan riittävän usein. Sinkki edistää myös immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Suusuihke kosteuttaa suun ja nielun limakalvoja sekä B5-vitamiini edistää limakalvojen uudistumista. Valmistettu Suomessa. Saataville kahdessa maussa: anis-vanilja ja minttu-eukalyptus. Vegaaninen. CE-merkitty tuote.

Tuotteen käyttö

Lue pakkausseloste hyvin ennen tuotteen käyttöä. Aikuisille ja yli 12-vuotiaille lapsille: ensimmäisen tunnin aikana 3 suihkausta neljä kertaa tunnissa tasaisin väliajoin. Tämän jälkeen annostele 3 suihkausta joka toinen tunti kunnes oireet helpottavat. Aloita tuotteen käyttö 24 tunnin sisällä flunssan ensioireiden ilmaannuttua. Enimmäisannos päivässä on 3 suihkausta 8 kertaa päivässä. Hoidon kesto enintään 5 päivää. Ravista hyvin ennen käyttöä.

Tuotteen koostumus

1 annos (3 suihketta) sisältää: sinkki 9,9 mg. Ainesosat: sinkkiasetaatti, sorbitoli, glyseroli, dekspantenoli (B5-vitamiini), kaliumsorbaatti, makrogoliglyserolihydroksistearaatti, luontaiset aromit (minttu ja eukalyptus), sukraloosi, metyyli-4-hydroksibentsoaatti, vesi.

Tuotearviot (7)

Aivan järkyttävä maku
Jättää kamalan maun suuhun, kaikki maistuu kitkerälle/karvaalle pitkän aikaa..
sinkkiasetaattikokeilu
Hirvittävän makuinen tuote! Lisäksi kaikki maistui käytön jälkeen järkyttävän karvaalle, muutti makuaistia jotenkin. Jäi yhden päivän kokeiluun, ei pystynyt pitempään.
Esti flunssan!
Sinkki on todella kuvottavan tuntuinen kurkussa, mutta suihkuttelu ohjeitten mukaan (4 kertaa ensimmäinen tunti, sitten kerran tunnissa) pysäytti tehokkaasti tosi pahalta tuntuneen flunssan alun vuorokaudessa. Parempi sietää kamalaa makua kurkussa pari vuorokautta kuin olla sairas ja puolikuntoinen kaksi viikkoa!
Kammottava maku
Ensimmäisten suihkaisujen jälkeen en ole pystynyt tätä käyttämään.
Maku harvinaisen paha. Sinänsä helppokäyttöinen tuote muuten. Se on myös sopivan hintainen ja sisältää tehokasta sinkkiasetaattia.
Paras lääke flunssaan!
Vihdoin YA:lta tehokas ja edullinen ase pitkittyvää kurjaa kausiflunssaa vastaan - ainoa toimiva mitä olemassa on!
Ei toimi
Yli 2 vuotta selvinnyt perheen taudeista toisella merkillä. Nyt ostin tätä, kun ei ollut vaihtoehtoja. Sattumaa tai ei, mutta tauti puski päälle, eikä edes kevennettynä versiona, vaikka kuinka suihkii joka toinen tunti.
Huono suihku
Tässä pitäisi olla miellyttävämpi ja pehmeä suihku.
Nyt se on todella kova ja epämiellyttävä.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: YA SINKKIASETAATTI SUUSUIHKE MINTTU-EUKALYPTUS 25 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.