YA KOFEIINITABLETTI 100 MG TABL 100 KPL

5/5
4,70 € (0,05 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Piristävä kofeiinivalmiste avuksi hetkelliseen väsymykseen. YA kofeiinitabletti sisältää kofeiinia saman määrän, kuin kupillinen kahvia. Laktoositon ja gluteeniton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Kehitetty ja valmistettu Suomessa. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1 tabletti päivässä. Ei lapsille, raskaana oleville eikä kofeiiniyliherkille. Muistathan, että ravintolisää ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää: kofeiini 100 mg. Ainesosat: täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa), kofeiini, pintakäsittelyaine (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat).
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (8)

Täydellinen
Aivan mahtava tuote
Markkinoiden paras kofeiinitabletti
Monet tabletit eivät tunnu auttavan oikeasti. Tämä tuote virkistää takuuvarmasti! Muita meille ei enää ostetakaan.
Hyvä
Hyvä vaihtoehto, jos kahvia ei ole saatavilla!
Toimii!
Edullinen ja helppo tapa parantaa vireystilaa.
Erinomainen tuote
Kofeiini piristää minua, kun väsyttää. Se myös nostaa mielialaa. Käytän kofeiinitabletteja kahvin sijasta yhden tabletin vastatessa yhtä kahvikupillista. Ei ole aiheuttanut mitään sivuvaikutuksia.
Hyvä
Hyvä apu kahvin sijasta, piristää kummasti. Ei ole myöskään hinnalla pilattu tuote.
Luotto apu vaativiin tilanteisiin!
Vahvistusta vaativaan tilanteeseen!
En juo laisinkaan kahvia, mutta joskus jos tiedän, että minulla on tilanne jossa täytyy olla pirteänä, tarkkana ja muutenkin parhaimmillani, niin otan yhden kofeiini-tabletin.
Hyödynnän tablettia mm. jos minulla on haastava ja tavallista pidempi työpäivä, tai pitkillä ajomatkoilla jolloin tarvitsee olla pirteä ja keskittynyt.
Erittäin hyvä
Kätevä piriste, kun maha ei kestä kahvia.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: YA KOFEIINITABLETTI 100 MG TABL 100 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.