WARTNER KÄNSÄKYNÄ ANNOSTELUKYNÄ 4 ML

4/5
19,90 € (4975,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Tehokas ja helppokäyttöinen kynä känsien poistoon. Kynän vaikuttava-aine kuorii iholta kovettuneet ihosolut ja tilalle muodostuu uutta, tervettä ihoa. Tehoaa heti ensimmäisestä viikosta alkaen. Kynää on miellyttävä käyttää ja sillä on tarkka levittää geeliä suoraan hoidettavalle alueelle.

Tuotteen käyttö

Aikuisille ja yli 4-vuotiaille. Käytetään kerran päivässä 4 päivän ajan. Kovettunut iho kuoriutuu pois seuraavan 4 päivän aikana. Käsittely voidaan toistaa 4 kertaa, jos känsä ei ole hävinnyt ensimmäisen käsittelyn jälkeen. Pidetään kynää kärki alaspäin ja kierretään hitaasti yläosaa. Annetaan geelin valua pensseliosaan 3-5 sekuntia. Annostellaan tippa geeliä suoraan hoidettavalle alueelle, annetaan geelin kuivua 10 - 15 minuuttia ennen kuin puetaan päälle tai laitetaan kengät jalkaan. Keskustele lääkärin kanssa ennen tuotteen käyttöä, jos olet raskaana, imetät tai sairastat diabetesta.

Tuotteen koostumus

Trikloorietikkahappo (TCA 20 %), Carbopol, Glyseroli.

Tuotearviot (2)

Hankala käyttää ja tehoton
Olen pettynyt tuotteeseen. Oli vaikea nähdä, tuliko geeliä pensseliosaan. Jalassani oleva känsä ei hävinnyt neljässä päivässä. Etusormieni iho alkoi lievästi kuoriutua, vaikken ollut koskenut pensseliosaan käsilläni.
Kivuton ja tehokas
Syylä varpaastani katosi noin viikon kuluessa tuotteen aloituksesta. Tuotetta oli helppo käyttää, se oli täysin kivutonta eikä sitä tarvinnut koko ajan olla lisäilemässä. Suosittelen ehdottomasti!

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: WARTNER KÄNSÄKYNÄ ANNOSTELUKYNÄ 4 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.