VITA-POS SILMÄVOIDE 5 G

4/5
16,10 € (3220,00 €/KG)
TAI

Tuotetieto

A-vitamiiinia sisältävä silmävoide kuiville ja erittäin kuiville silmille. Silmävoide on ihanteellinen yökäyttöön sekä erittäin kuiville silmille. Voide lievittää kuivien ja väsyneiden silmien epämiellyttävää kirvelyä, vahvistaa kyynelkalvoa ja suojaa silmän pintaa. Ei saa käyttää samanaikaisesti piilolinssien kanssa. Rasvainen koostumus voi haitata näkökykyä. Säilöntäaineeton.

Tuotteen käyttö

Purista pieni määrä silmävoidetta sidekalvolle. Räpyttele hitaasti. Ihanteellinen yökäyttöön. Selvästi kuiviin silmiin käyttö tavallisesti 3 kertaa päivässä. Hoidon pituudelle ei ole asetettu rajoituksia. Annostele vähintään 30 minuuttia muiden silmätippojen käytön jälkeen. Avattu pakkaus on käytettävä 6 kuukauden kuluessa.

Tuotteen koostumus

A-vitamiini 250 I.E./g, nestemäinen parafiini, lanoliini, valkovaseliini.

Tuotearviot (4)

Ei kovin hyvä
Ostin tämän yökäyttöön kuiville silmilleni. Mielestäni voidetta oli erittäin hankala annostella silmiin. Voidetta pursusi tuubista puristamattakin, mutta nokaretta oli hyvin vaikea saada katkaistua niin että se tippuisi silmään. Onnistuin osumaan tuubin kärjellä silmään useammankin kerran kun yritin saada voidetta laitettua. Sitä tulikin aina kerralla ihan liikaa. Silmät tuntuivat illalla hetken räpyttelyn jälkeen ihan hyviltä, mutta aamulla olivat punoittavat ja ärtyneen oloiset. Voide tuntui tahmaavan luomen silmämunaan kiinni niin että räpytellessä kuului natina. Ei ollut apua tästä.
Loistava!
Loistava tuote proteesi silmän käyttäjälle. Pitää silmän kosteana. Hyvä rasvainen koostumus.
Hyvä tuote
Olen saanut silmäluomien hilseilyn kuriin samalla voiteella, suosittelen. Olen itse psoriaatikko, kannattaa kokeilla.


Luottotuote.
Käytän joka yö.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: VITA-POS SILMÄVOIDE 5 G

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.