VIACUTAN PLUS VET LIUOS 95 ML

5/5
40,00 € (400,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Välttämättömiä rasvahappoja sisältävä ravintolisä koirille ja kissoille. Elimistö ei pysty itse tuottamaan välttämättömiä rasvahappoja, vaan eläimen tulee saada niitä ravinnon mukana. Kutina, ihon hilseily ja kiilloton karva saattavat olla oireita välttämättömien rasvahappojen puutteesta.

Tuotteen käyttö

Annostellaan ruokaan sekoitettuna. 1-2 pumpun painallusta 10 painokiloa kohden päivässä. Eläimen paino alle 10 kg 1 pumpun painallus päivässä, 10-25 kg 2 pumpun painallusta päivässä, yli 25 kg 3 pumpun painallusta päivässä. Käytetään päivittäin vähintään 8 viikon ajan.

Tuotteen koostumus

0,6 ml liuosta sisältää rasvaa 100 %, gammalinoleenihappoa (GLA) 105 mg, linolihappoa (LA) 190 mg, eikosapentaeenihappoa (EPA) 9,9 mg, dokosaheptaeenihappoa (DHA) 6,6 mg, E-vitamiinia 10 mg.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (4)

Paras ihoöljy!!
Edellinen koirani oli tosi herkkäihoinen ja lääkäri suositteli tätä, iho ja turkki kiittävät! Käyttänyt nykyisellä koiralla kanssa ja turkki muuttui tosi pehmeäksi. Paras öljy!
Loistava tuote
Kyseistä tuotetta olen antanut iäkkäälle kultaiselle noutajalle ja on todella auttanut erinäisissä iho-ongelmissa. Herralla on ollut koko ikänsä allergian vuoksi ongelmia ihon (ja myös korvien kanssa) ja iän myötä vaivat lisääntyneet, mutta tämä tuote on kyllä todella helpottanut ongelmia ja vähentänyt esim. karvanlähtöä.
Atoopiselle koiralle loistava tuote
Monta öljyvalmistetta kokeiltu, mutta Viacutan on ollut ylivoimaisesti paras ja toimivin öljyvalmiste atoopiselle westielle ruokavalion tukena.
Paras öljyvalmiste eläimille
Helppokäyttöinen pumppupullo. Öljy tiivistetyssä muodossa, tarvittava annos mukavan pieni.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: VIACUTAN PLUS VET LIUOS 95 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.