THEALOZ DUO GEL 30 KPL

4/5
15,60 € (0,52 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Thealoz Duo Gel on kerta-annospakattu silmätippa kuivien silmien suojaamiseen, kosteutukseen ja voiteluun. Thealoz Duo lievittää tehokkaasti myös kuivasilmäisyyden oireita, kuten kirvely, ärsytys ja epämukavuuden tunne. Kolmivaikutteinen yhdistelmä sisältää kosteutta sitovaa trehaloosia, kosteuttavaa ja voitelevaa hyaluronihappoa sekä karbomeeria, jonka ansiosta geeli vaikuttaa jopa läpi yön. Koostumukseltaan Thealoz Duo geeli on juoksevaa eikä tahmaa. Hypotoninen ja säilöntäaineeton silmätippa sopii hyvin herkkäsilmäisille.

Tuotteen käyttö

1 tippa kumpaankin silmään 2û4 kertaa vuorokaudessa. Geeli sopii etenkin iltakäyttöön juuri ennen nukkumaanmenoa. Pese kädet huolellisesti ennen valmisteen käyttöä. Ota liuskasta yksi kerta-annospakkaus. Käännä kerta-annospakkaus ylösalaisin ja napauta sitä. Avaa pakkaus ja purista geeliä ulospäin. Vedä alaluomea varovasti alaspäin katse suunnattuna ylöspäin ja tiputa yksi tippa sidekalvopussiin silmän ja silmäluomen väliin. Hävitä pakkaus, vaikka geeliä olisi vielä jäljellä. Piilolinssit on poistettava ennen Thealoz Duo Gel -valmisteen käyttöä. Odota vähintään 30 minuuttia, ennen kuin laitat piilolinssit takaisin silmiin. Säilytä kerta-annospakkaukset alkuperäisessä ulkopakkauksessa suojassa suoralta valolta. Säilytä alle 25 C.

Tuotteen koostumus

Trehaloosi 3 g, natriumhyaluronaatti 0,15 g, karbomeeri (karbopoli 974P) 0,25 g, sorbitoli, natriumhydroksidi, injektionesteisiin käytettävä vesi ad 100 ml.

Tuotearviot (4)

Loistava silmätippa!
Pipetti toimii hyvin ja koostumus on sen verran geelimäistä ettei tarvitse päätä tavutella, mikä olisi hankalaa omalla niskallani. Silmien kirvely ja punoitus hävisi silmissä! (Pun intended! :D)
Hyvä tuote
Geeli, kertapipetissä. Käännä alaspäin naputa muutaman kerran , tulee helposti tippa.
Harhaanjohtava nimi
Luulin tämän olevan Thealoz Duo -tippoja eri muodossa. Tästä kuitenkin puuttuu tippojen tärkein ominaisuus: jo syntyneiden vaurioiden korjaaminen. Ihan mukavalta tuntuva tuote, mutta nimen perusteella odotukset olivat korkeammalla.
Lääkkeenä hyvä, mutta pullo huono
Auttaa hyvin kuiviin silmiin, mutta pullo on hankala, se on kovaa materiaalia ja saa painaa kovasti, eikä silti tippa meinaa tulla, eikä näe tuleeko vai ei.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: THEALOZ DUO GEL 30 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.