TÄIKAMPA CLINIC 1 KPL

4/5
14,10 € (14,10 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Täikampa, joka poistaa täit ja saivaret kemiallisia aineita käyttämättä. Voidaan käyttää todetun täitartunnan käsittelyyn, täiden ennaltaehkäisyyn sekä täiden ja saivareiden seulontaan. Täikamman piikit on valmistettu ruostumattomasta kirurgisesta teräksestä ja hiottu tavalla, joka varmistaa, että kampa liukuu helposti hiusten läpi ja poistaa samalla täit ja saivaret. Kamman voi keittää.

Tuotteen käyttö

Seulonta: Kampa vedetään hiusten läpi juuresta latvaan asti, erityisen huolellisesti korvien takaa ja niskahiuksista. Jokaisen vedon jälkeen tarkistetaan, onko kampaan tarttunut täitä tai saivareita. Todettu täitartunta: Hiukset kammataan yllä olevan ohjeen mukaan. Ennen toimenpidettä on suositeltavaa, että hiukset kostutetaan ja niihin lisätään runsaasti hoitoainetta. Tämä lamaannuttaa täit ja helpottaa hiusten kampaamista. Hiukset voidaan jakaa osa-alueisiin kuminauhalla tai hiussoljen avulla. Tarkemmat käyttöohjeet pakkauksessa. Jos samaa kampaa käytetään useampien henkilöiden hoitoon, voidaan kampa desinfioida kampauskertojen välillä vähintään 60 - 70 -asteisessa vedessä noin 30 sekunnin ajan.

Tuotteen koostumus

Tuotearviot (3)

Kysymys
Tavallinen täikampa, jolla ei kyllä saivareet irronnut ainakaan meiltä.
Kunnon kampa auttaa häätämään täit
Kun täitartunta iskee, kunnollinen kampa on tuiki tärkeä täiden pois häätämiseksi. Joidenkin täishampoiden kanssa tulee vain aneemisia muovikampoja joista ei ole juuri mihinkään, joten tarvittaessa tämä on hyvä ja kestävä sijoitus. Siis valitettavan tarpeellinen tuote.
Todella laadukas tuote
Kestävä, laadukas täikampa. Se, että kamman voi keittää, on iso plussa. Kamman piikit eivät raavi päätä, joten sitä on miellyttävä käyttää.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: TÄIKAMPA CLINIC 1 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.