SURE CLOT VET JAUHE 14 G

14,60 € (1042,86 €/KG)
TAI

Tuotetieto

Verenvuodon tyrehdyttäjä eläimille. Tehokas ja sotkematon SureClot verenvuodontyrehdytysjauhe vaikuttaa muutamassa sekunnissa eikä kirvele. Soveltuu käytettäväksi koirien kynsien leikkauksen yhteydessä, pienten pintahaavojen (esim. nirhaumat trimmauksessa) tai lintujen nokan typistyksessä esiintyvän verenvuodon yhteydessä.

Tuotteen käyttö

Kasta vuotava kynsi pulveriin tai pyyhkäise vuotava alue kostutetulla, jauhetta sisältävällä pumpulipuikolla. Paina aluetta kunnes verenvuoto tyrehtyy.

Tuotteen koostumus

Ferrosubsulfaatti, bentoniitti, diatomiitti, alumiinikloridi, ammoniumkloridi, kuparisulfaatti ja jodikompleksiyhdisteitä.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: SURE CLOT VET JAUHE 14 G

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.