STOP & GROW KYNSIENHOITOAINE 7,5 ML

14,70 € (1960,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Väritön ja hajuton kynsienhoitoaine, joka ehkäisee tehokkaasti kynsien pureskelua ja auttaa pääsemään pahasta tavasta pureskella kynsiä. Tuote sisältää kahta karvasta, mutta turvallista ainesosaa, jotka kaksinkertaistavat tehokkuuden. Voidaan käyttää myös värillisen kynsilakan päällä.

Tuotteen käyttö

Aikuisille ja yli 3-vuotiaille lapsille. Kynsienhoitoainetta laitetaan koko kynnelle ja kynsinauhoille aina käsienpesun jälkeen ja ennen nukkumaanmenoa. Vältettävä aineen joutumista kosketuksiin silmien, huulien ja rikkoituneen ihon kanssa, sillä se saattaa aiheuttaa ärsytystä. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi, käytetään säännöllisesti.

Tuotteen koostumus

Alcohol denat. Aqua, Polyvinyt acetate, Sucrose Octaacetate, Denatonium Bensoate.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: STOP & GROW KYNSIENHOITOAINE 7,5 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.