SNOREEZE NIELUSUMUTE 23,5 ML

3/5
18,90 € (804,26 €/L)
TAI

Tuotetieto

Kuorsausta vaimentava nielusumute. Sopii erityisesti selällään kuorsaajille. Nielusumute hoitaa nielun ja suun limakalvoja sekä vähentää nielun takaosan pehmytkudosten värinää. Miellyttävä piparmintun maku.

Tuotteen käyttö

Ravista pullo hyvin ennen käyttöä. Käytä juuri ennen nukkumaan menoa. Käännä suutinosaa 90 astetta ja annostele 3 suihkausta nielun takaosaan, odota 20 sekuntia ja nielaise. Älä syö tai juo käytön jälkeen. Alkoholi heikentää tehoa. Ei raskaana oleville. Ei uniapneaa sairastaville.

Tuotteen koostumus

Vesi, glyseroli, sorbitaanistearaatti, polysorbaatti 60, mikrokiteinen selluloosa, piparminttuöljy, tokoferyyliasetaatti (E-vitamiini), kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti, sitruunahappo, ksantaanikumi, natriumhyaluronaatti, guarhydroksipropyylitrimoniumkloridi.

Tuotearviot (2)

Toimii erittäin hyvin!
Ei enään kuorsausta ja unen laatu parani!
Muita vastaavia suihkeita kokeilleena, tämä on paras.
En voisi suositella tuotteen ostoa oman kokemuksen perusteella
Kokeiltu useampaan otteeseen, mutta toivottua tulosta ei ole saatu. Maku kyllä ihan ok, mutta ei vähentänyt kuorsauksen määrää. Hintava tuote, jos ei toimi.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: SNOREEZE NIELUSUMUTE 23,5 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.