SALUTEM HAMMASTAHNA 70 G

5/5
7,40 € (105,71 €/KG)
TAI

Tuotetieto

Herkän tai kuivan suun aiheuttamiin ongelmiin tarkoitettu erikoishammastahna. Salutem erikoishammastahna kosteuttaa ja suojaa suun limakalvoja, estää plakin syntymistä ja hampaiden reikiintymistä. Ei sisällä maku-, väri- ja vaahdotusaineita, jotka ärsyttäisivät allergisia, herkkä- tai kuivasuisia henkilöitä. Vaahtoaineettomana suositellaan myös aftaongelmista kärsiville. Sisältää fluoria 1450 ppm.

Tuotteen käyttö

Aikuisille ja yli 6-vuotiaille. Harjaa hampaat hammastahnalla aamuin illoin.

Tuotteen koostumus

Aqua, crystalline sorbitol, hydrated silica, crystalline xylitol (9,9%), PEG, anhydrous natural betaine (4,0%), cellulose gum, sodium fluoride (1450 ppm F), sorbate.

Tuotearviot (19)

Kuivan suun paras kaveri!
Kuivalle suulle paras tahna! Tavalliset tahnat kirveltää ym. Onneksi löysin tuotteen. Hinta tosin voisi olla edullisempi.
Terveellinen ja kotimainen!
Lempihammastahnani. Ei sisällä mitään turhaa eikä tule nieltyä nanomuovia tai titaanioksidia. Vesistö ja keho kiittävät. Suuta ärsyttävät myrkyt kuten sodium lauryl sulfaatti ja triklosaani puuttuvat myös, mistä tähtiä. Kotimaisuus plussaa, sillä työllistää suomalaisia.
Hyvä
Minulla punajäkälä suussa.
Olen tyytyväinen tuotteeseen!
Erikoisen huono
Kaikista kokeilemistani hammastahnoista ehdottomasti huonoin. Epämiellyttävä koostumus joka ei pese puhtaaksi.
Tykkään!
Tämän kanssa ei tule aftoja, ja suuta ei polttele käytön jälkeen, kuten monien maustetuiden tahnojen kanssa...
Koostumukseen ja siihen mauttomuuteen voi olla hieman tottumista, mutta lopulta ei haittaa yhtään. Hintaa nyt on enemmän kuin markettitahnoissa, mutta laatusuhde kohdallaan, kun ei tarvitse aftoista kärsiä.
Tyytyväinen käyttäjä
Olen todella tyytyväinen tuotteeseen, siinä on kaikki mitä suu tarvitsee! Apteekista sain näytteen erillisestä suun kuivumisen estäjästä yöksi!

Sain jokin aika sitten tietoiskunomaisen infon hammaslääkäriltäni, joka kuului näin! Älä KOSKAAN vahingossakaan osta hammastahnaa, jossa on natriumlauryylisulfaattia tai triklosaaneja! Vaarana on saada pitkällä aikavälillä pahanlaatuisia muutoksia suun limakalvolle, aftaherkät voivat saada aftoja! Valitettavasti en muista kumpi mitäkin vaikutusta teki!
kokeilemisen arvoinen
Lääkitys kuivattaa suutani ja ostin testiksi tämän kosteuttavan tahnan. Huomattava ero markettitahnoihin. suu jää kosteamman oloiseksi harjauksen jälkeen. Valitettavasti teho ei pitkäkestoinen. En koskaan aikaisemmin pystynyt harjaamaan hampaita aamulla vaahdon aiheuttaman kakomisen takia, tällä tahnalla sekin onnistuu ilman ongelmia. Hieman hintava, mutta positiivinen yllätys.
Paras hammastahna
Ei aiheuta aftoja :)
Sopii todella hyvin herkälle suulle
Hyvä tuote herkälle suulle, ei tule polttavaa tunnetta käytön jälkeen.
Herkän suun hammastahna
Puhdistaa, antaa fluorisojan eikä ärsytä herkästi ärtyviä limakalvoja. Paras tähän mennessä kokeilemani.
Hellävarainen hammastahna
Halusin hammastahnan, jossa on mahdollisimman vähän ylimääräisiä ainesosia, sillä monet muut hammastahnat ovat aiheuttaneet aftaongelmia ja tahna auttoikin asiaan. Tuotteen koostumus epäilytti aluksi, mutta tahna vaahtoaa sopivasti.
Aftoista eroon oikealla hammastahnalla!
Aftat olivat toistuva riesani, kunnes kokeilin Salutemia. Kotimaisuudesta annan vielä muutaman ylimääräisen tähden!
hyvä tuote
Mulla on usein aftoja suussa, tämä hammastahna on kai vähän hillinnyt niitä ja ei ärsytä jos niitä on ollut
Aistiyliherkän hammastahna
Ainut hammastahna, jota aistiyliherkkä poikamme suostuu käyttämään. Miinustin yhden tähden korkean hinnan takia.
Ei tule aftoja, miellyttävä maku
Lievästi makean makuinen, maustamaton tahna. Ei aiheuta aftoja, toisin kuin kaikki muut tahnat. Pitää hampaat ja ikenet hyvässä kunnossa.
Valkaisee hampaat hellästi.
Ehdottomasti markkinoiden paras hammastahna, jossa on kaikki tarvittava, mutta ei mitään turhaa.
Hyvä tuote. Voisin antaa viisikin tähteä, mutta tämäntyyppisiä hammastahnoja en ole kokeillut muita joten ei ole vertailupohjaa.
Tykästyin, kun suuni on kuiva ja tavalliset hammastahnat kuivattavat vain enemmän.
Tämä on minun hammastahnani
Allergia ja astmalääkkeet kuivattavat suuta ja Salutem on silloin aivan välttämätön. Suosittelin äidillenikin.
Markkinoiden paras hammastahna!
Salutem ei vaahtoa liikaa ja pesutulos on paras mahdollinen.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: SALUTEM HAMMASTAHNA 70 G

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.