PUHDAS+ MICRONEEDLE ROLLER SYSTEM 0,5 MM 1 KPL

Special Price 31,84 €

Hinta: 39,80 €

(31,84 €/KPL)
TAI
Tarjous voimassa vain verkossa 31.8. asti.

Tuotetieto

Mullistava ihon käsittelymetodi, joka stimuloi elimistön kollageenin tuotantoa. Puhdas+ Microneedle Roller System 0,5 mm mikroneulaus tehostaa ihon omaa kollageenintuotantoa, mikä saa ihon näyttämään tasaisemmalta ja kiinteämmältä. Mikroneulaushoito voi auttaa myös tasoittamaan arpia, ryppyjä ja juonteita sekä akneihoa. Lisäksi mikroneulaus parantaa hoitoaineiden imeytymistä ihoon.

Tuotteen käyttö

Tutustu pakkauksen ohjeisiin huolellisesti ennen tuotteen käyttöä. Sarjahoitona mikroneulausta tehdään 4-6 kertaa. 4 ensimmäistä hoitokertaa tehdään kahden viikon välein, sitten 2 seuraavaa yhden kuukauden välein. Yhtä rolleria voi käyttää maksimissaan 10 hoitokertaa. Käytä kertakäyttöisiä suojakäsineitä koko hoidon ajan ja desinfioi neulapäät huolellisesti ennen käyttöä. Puhdasta myös ihon pinta ennen hoitoa puhdistusmaidolla tai -geelillä. Tämän jälkeen pyyhi iho iholle tarkoitetulla desinfioivalla nesteellä vanulapun avulla huolellisesti kauttaaltaan. Levitä tämän jälkeen iholle haluttua seerumia tai tehovoidetta. Tee tämän jälkeen mikroneulaus pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Ihoon ei saa koskea 2 tuntiin hoidon jälkeen. Kiinnitä erityistä huomiota puhtauteen, koska mikroneulaus tekee ihoon pieniä haavoja. Katso pakkauksesta laitteen tarkat puhdistusohjeet aina käytön jälkeen.

Tuotteen koostumus

Neulat: Japanilaista kirurginterästä.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: PUHDAS+ MICRONEEDLE ROLLER SYSTEM 0,5 MM 1 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.