PUHDAS+ D3-VITAMIINI 20 MIKROG SUIHKE 20 ML

5/5
16,90 € (845,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Puhdas+ D3-vitamiinisuihke sisältää kasviperäistä D3-vitamiinia. Tuotteen spray-annostelumuoto takaa nopean imeytymisen. Puhdas+ tuotteet ovat korkealaatuisia, puhtaita ja kotimaisia ravintolisiä. Valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntäaineita, väriaineita ja pintakäsittelyaineita. Sopii myös kasvissyöjille ja vegaaneille. Laktoositon, maidoton, gluteeniton, soijaton ja hiivaton. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1-3 suihketta suuhun vuorokaudessa. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1-3 suihketta sisältää: D3-vitamiini 20-60 mikrog. Ainesosat: MCT-öljy (RSPO-sertifioitu), kolekalsiferolivalmiste.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (4)

Hyvä
Ei maistu miltään. Saisi olla hieman voimakkaampi jotta ei tarvitsisi niin monta suihkausta.
Toimii
Helppo käyttää. Nestemäinen koostumus suuri plussa. Riittoisa pullo, hinta-laatu - suhde kohdillaan.
Sopii koko perheelle
Aivan loistava tuote, helppo käyttää ja maistuu vain hiukan öljylle. Helppo tuote käyttää jos on vaikeuksia niellä tabletteja.
Markkinoiden helmi
Vastaa kaikkia arvojani ja sopii minulle kaikista allergioistani huolimatta. Voinko enempää pyytää? Ja vieläpä nestemäinen koostumus.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: PUHDAS+ D3-VITAMIINI 20 MIKROG SUIHKE 20 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.