PIIMAX C+BIOTIINI TABL 300 KPL

5/5
11,60 € (0,04 €/KPL)
TAI

Tarjous voimassa vain verkossa 30.6. asti.

Tuotetieto

Tasapainoinen piimaa-acerolakirsikkavalmiste hiusten, kynsien, ihon, luuston ja nivelten hyvinvointiin. Biotiini tuo hiuksiin tuuheutta ja luontaista kiiltoa sekä estää kynsien lohkeilua ja liuskottumista. Laktoositon, hiivaton ja gluteeniton. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

3 tablettia päivässä.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 3 tablettia sisältää: Piimaata 780 mg, Askorbiinihappoa, jossa C-vitamiinia 75 mg, Kromitrikloridia, jossa kromia 50 mikrog, D-biotiinia, jossa Biotiinia 60 mikrog. Aineosat: piimaa, kalsiumkarbonaatti, magnesiumkarbonaatti, fruktoosi, glukoosi, askorbiinihappo, pintakäsittelyaine (E470b), sitrusflavonoideja, kromitrikloridi, D-biotiini.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (7)

Toimiva
Monia tämän kaltaisia tuotteita kokeilleena,niin tämä on paras! Jos ei muualla huomaa niin kysissä ainakin.
Erinomainen
Hiukseni ovat pidemmät kuin koskaa ja kynsiä saa leikata useammin, eivätkä lohkeile.
Hyvä särkyyn
Jokapäiväinen apu kipuiluun ja luustosta johuvaan särkyyn. Vahvistaa luustoa ja nivelsiteitä. En pysty olemaan ilman tätä tuotetta, koska kivut palaavat jo muutamassa päivässä ilman C- Piimaata. Suosittelen.
Loistava
Toimii oikeasti kynsien ja hiusten kasvatukseen. Huonona puolena vain, että tabletteja pitää muistaa ottaa useampi päivittäin. Toimiva Priorinin korvike.
Hyväksi todettu!
Vahvistaa kynsiä ja hiuksia!
Melko toimiva.
Ainakin kynnet ovat vahvemmat & kasvavat nopeammin. Vaikutusta hiuksiin & ihoon vaikea arvioida n.10v tuotetta käyttäneenä ilman taukoja. Ehkä olisin myös jo kaljuuntumassa ilman tuotetta kuten useat ikäiseni lajitoverini (40-50v). Aion käyttää tuotetta jatkossakin niin kauan kuin hiukset pysyvät päässä :)
Erinomainen
Pidemmän käytön jälkeen huomasi miten erityisesti kynnet lakkasivat lohkeilemasta ja hiuksetkin olivat hieman paremmassa kunnossa. Kun sitten hetkeksi lopetin niin kynnet alkoivat taas liuskoittua. Eli hyvä tuote, ajaa asiansa ja hinta-laatusuhde on loistava!

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: PIIMAX C+BIOTIINI TABL 300 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.