PARAFIINIÖLJY 200 ML

5/5
4,30 € (21,50 €/L)
TAI

Tuotetieto

Ummetuksen tilapäiseen hoitoon.

Tuotteen käyttö

Aikuisille 15-45 millilitraa päivässä. Ei jatkuvaan käyttöön.

Tuotteen koostumus

Paraffin.liq

Tuotearviot (2)

Ainoa toimiva karvapallojen poistaja
Vanha kissa, pitkät jouhevat karvat ja pahat karvapallo jumit, ainoa mikä oikeasti poistaa nämä on parafiiniöljy.
1 ml per painokilo tarpeen mukaan korkeintaan kuitenkin kolmesti päivässä, eikä saa antaa kolmea päivää pidempään koska estää nimenomaan b-vitamiinin imeytymisen.
Meillä riittää pahimmassa tapauksessa kaksi kertaa päivässä ja tukokset tulee sillä ulos. Lisävitamiinit meillä tarpeen koska öljyn käyttö on kissalleni muutaman päivän välein ehdoton elinehto.
Toimii, muttei hyväksi pitkällä aikavälillä.
Parafiiniöljy estää ravinnon imeytymisen suolistossa. Levolac on luonnollisempi ja turvallisempi vaihtoehto pitkäaikaisempaan käyttöön. Itse annan Levolacia 2ml päivässä vanhalle kissalleni.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: PARAFIINIÖLJY 200 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.