OTOVENT NENÄILMAPALLO NENÄKAPPALE+ILMAPALLOT 1+5 KPL

16,10 €
TAI

Tuotetieto

Nenäilmapallo välikorvan alipaineen helpotukseen. Auttaa tasaamaan korvan alipainetta (ja sen aiheuttamaa kipua) lentomatkalla.

Tuotteen käyttö

Kiinnitä nenäkappale ilmapalloon. Paina nenäkappaleen pyöreä pää tiiviisti vasten oikeaa sierainta (pidä nenäkappaleesta kiinni oikealla kädellä). Sulje vasen sierain vasemmalla kädellä. Hengitä syvään, sulje suu ja puhalla nenäilmapallo noin greipin kokoiseksi palloksi. Toista sama toisella sieraimella. Huom. yhdellä ilmapallolla voidaan puhaltaa korkeintaan 20 kertaa. Toimenpide on suoritettu oikein, jos tuntee paineen/kivun helpottaneen tai korvasta kuuluu "klick".

Tuotteen koostumus

Pakkauksessa "nenäkappale" ja 5 ilmapalloa.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: OTOVENT NENÄILMAPALLO NENÄKAPPALE+ILMAPALLOT 1+5 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.