OTOCUR KIDS KORVAÖLJY 25 ML

16,80 € (672,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Monikäyttöinen korvaöljy lapsille. Jojobaöljyä sisältävä Otocur Kids sopii vahatulpan poistoon ja ennaltaehkäisyyn, korvakäytävän tulehduksen ennaltaehkäisyyn sekä kuivien ja kutiavien korvakäytävien hoitoon. Tippapullo helpottaa valmisteen annostelua lapsille. Sopii myös pitkäaikaiseen käyttöön. Valmistettu Suomessa.

Tuotteen käyttö

Lapsille yli 6 kuukautta. Annostelu kannattaa suorittaa illalla ennen nukkumaan menoa. Annostelun jälkeen ylimääräinen öljy pyyhitään pois, jottei se tahri tekstiilejä. Korvavahatulpan poisto: 2-4 tippaa korvakäytävään päivittäin 3-4 päivän ajan. Mikäli vahatulppa ei itsestään tule pois korvasta, tulee varata aika korvahuuhtelua varten. Vahatulpan ennaltaehkäisy: 2-4 tippaa kerran viikossa molempiin korvakäytäviin. Korvakäytävän tulehduksen ennaltaehkäisy: kahden ensimmäisen viikon ajan 2-4 tippaa kerran päivässä korvakäytäviin. Tämän jälkeen annostelu kerran viikossa, kunnes pullo on kokonaan käytetty. Kuivat ja kutisevat korvakäytävät: 2-4 tippaa kerran päivässä tai tarvittaessa. Käyttö ennen uintia: 2-4 tippaa ennen uintia. Keskusteltava lääkärin kanssa, mikäli korvat on putkitettu, operoitu tai kipeät.

Tuotteen koostumus

Paraffinum liquidum, cyclopentasiloxane, Simmondsia chinensis seed oil (jojobaöljy).

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: OTOCUR KIDS KORVAÖLJY 25 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.