NUTROLIN SKIN & COAT RAVINTOÖLJY 265 ML

5/5
22,00 € (83,02 €/L)
TAI

Tuotetieto

Kotimainen kylmäpuristettu ravintoöljy koirille. Nutrolin skin & coat ravintoöljy sisältää omega-3, -6 ja -9 rasvahappoja ihanteellisessa suhteessa. Valmisteessa on erityisesti iholle tärkeitä rasvahappoja. Terveen ihon, kiiltävän turkin ja sileiden anturoiden hyväksi. Ei sisällä kalaöljyä eikä lisäaineita. Nutrolinia voidaan antaa myös kissoille.

Tuotteen käyttö

1 teelusikallinen 10 painokiloa kohti sellaisenaan tai ruokaan sekoitettuna. Aloitetaan puolikkaalla annoksella ja lisätään lopulliseen tasoon muutamassa päivässä. Voidaan käyttää päivittäin tai esim. muutaman kuukauden kuureina 2 kertaa vuodessa. Kaatonokka helpottaa annostelua. Avattu pullo säilytetään jääkaapissa, kesto avattuna 4 kk.

Tuotteen koostumus

Hampunsiemenöljy, rypsiöljy, pellavaöljy, omega-3, -6 ja -9 rasvahappoja, gammalinoleenihappoa (GLA), stearidonihappoa (SDA), luonnollinen antioksidanttiseos (tokoferoli).

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (1)

Koira tykkää
Meillä ollut yksi pullo käytössä. Ruoan sekaan sekoitettuna koira nauttii mielellään. Tassuissa selvää eroa, polkuanturat pehmeät, ja turkkiin tullut tuuheutta ja kiiltoa. Koira kiittää.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: NUTROLIN SKIN & COAT RAVINTOÖLJY 265 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.