NUTROLIN CAT SENIOR RAVINTOÖLJY 150 ML

16,50 € (110,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Kotimainen omega-3-rasvahappovalmiste ikääntyvän (seniori) kissan tarpeisiin. Nutrolin Cat Senior ravintoöljy ylläpitää ikääntyvän kissan notkeutta ja liikkuvuutta sekä tukee turkin laatua. Kalaöljy on hyväksi turkin ja ihon hyvinvoinnille sekä tukemaan sydämen toimintaa. Antioksidantit ja E-vitamiini suojaavat lisäksi hapetusstressiltä. Mieto ja puhdas maku. Kehitetty yli 7-vuotiaille kissoille.

Tuotteen käyttö

Päiväannos 2,5 kg 1,5 ml, 5 kg 2,5 ml ja 7,5 ml 3,5 ml. Avattu pullo säilytetään jääkaapissa, kesto avattuna 3 kk.

Tuotteen koostumus

1ml sisältää: 130mg DHA, 65mg EPA, 2mg E-vitamiini. Kalaöljyseos, auringonkukkaöljy, luonnollista E-vitamiinia ja luonnollinen antioksidanttiseos.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: NUTROLIN CAT SENIOR RAVINTOÖLJY 150 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.