NUTRI-PLUS VET GEELI 120 G

5/5
17,10 € (142,50 €/KG)
TAI

Tuotetieto

Maistuva, runsasenerginen vitamiini-, mineraali- ja hivenainegeeli eläimille. Täydennysravintogeeli turvaa energian ja ylläpitää energiatasoa kovassa ruummiillisessa työssä (metsästys- ja työkoirat). Energiarikas geeli antaa myös lisäenergiaa eityistilanteissa, mm. toipilaille, tiineille, imettäville sekä kasvaville ja nuorille eläimille. Täydennysrehu.

Tuotteen käyttö

Annostele 1 teelusikallinen viittä elopainokiloa (5 kg) kohden 2 kertaa päivässä. Ruokintaa voit helpottaa, laittamalla pienen määrän geeliä eläimen suuhun ennen koko annoksen antamista. Annostele geeli joko suoraan eläimen suuhun tai sekoita ruokaan.

Tuotteen koostumus

Lisäaineet 100 g: A-vitamiini 20296 KY/IE, D3-vitamiini 1000,4 KY/IE, E-vitamiini 105,8 KY/IE, B1-vitamiini 40 mg, B5-vitamiini 33 mg, B6-vitamiini 20 mg, B2-vitamiini 5,3 mg, B12-vitamiini 44 mikrog, jodi 9,2 mg, mangaani 17,9 mg, rauta 9,2 mg, magnesium 6,6 mg, kalium 88 mg, kalsium 20 mg, fosfori 7,3 mg, omega-3-rasvahapot 2,3%, omega6-rasvahapot 13,6 %, raakavalkuainen 1,2 %, raakarasva 31,0 %, raakakuitu 2,1 %. Aineosat: glukoosisiirappi, soijaöljy, kalanmaksaöljy, hydrolysoidut eläinproteiinit, magnesiumsulfaattiheptahydraatti.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (7)

Lisäenergiaa vanhalle koiralle
Vanha koira oksentanut kaiken. Mikään ei maistu ja olo vapiseva. Tällä tuotteella hetkessä jaloilleen.
Koiran kotiapteekin vakiovaruste
Erinomainen tuote emokoirille lisäenergiaksi, pennuille ja urheilukoirille, sekä muihin tilanteisiin joissa koira tarvitsee lisäenergiaa.
Tämän avulla myös matolääkkeet ym menevät helposti koirille, sillä useimmat rakastavat tämän makua.
Monipuolinen ja maistuva geeli
Suosittelen lämpimästi! Omille koirille ei ensin maistunut tämä geeli, mutta kun tottuivat makuun niin on herkkua. Menee niin treenin jälkeen, kuin leikkauspotilaalle, ja tietenkin toipilaalle. Toimiva ja monipuolinen tuote mikä myös maistuu. Menee jopa todella ronkelille koiralle.
Eläinlääkäri määräsi tätä fretille. Eipä toiminut.
Fretti ei pahemmin pitänyt mausta, ja puolet siitä päätyi yltympäri naamaa. Ei riittänyt pitämään frettiä hengissä viikonlopun yli.
Erinomainen
Kipeälle koiralleni tämä on kirjaimellisesti ollut hengenpelastaja, sillä se palauttaa ruokahalun ja sinänsä ravitsee toipilasaikana, jos mikään muu ei kelpaa. Maku on ilmeisesti hivelevä, sillä koirani ei ikinä tästä herkusta kieltäydy. Meillä on jo vuosia ollut aina Nutriplus-geeliä kaapissa.
Hyvä!
Hyvä apu myös rotille flunssanpoikasia taltuttamaan. :)
Erinomainen ja monikäyttöinen
Olemme käyttäneet Nutri-plus geeliä jo vuosia koirillemme eri tilanteissa. Erinomainen tuote esim. synnyttäneelle emälle antamaan energiaa, jos ei ruoka heti maistu. Lisäksi olemme käytäneet esim. koiran leikkauksen jälkeen energialähteenä tai lisäenergiaa antamassa.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: NUTRI-PLUS VET GEELI 120 G

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.