NOGASIN KAPS 100 KPL

26,20 € (0,26 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Entsyymivalmiste helpottamaan ruoan kuitujen, kuten kaalin, herneiden ja rukiin, aiheuttamaa turvotusta. Valmisteen sisältämä alfa-galaktosidaasi pilkkoo sulamattomia sokereita helpommin imeytyvään muotoon. Laktoositon, maidoton, gluteeniton, hiivaton ja sokeriton. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1-3 kapselia ennen ateriaa nesteen kera. Voit myös avata kapselin ja sekoittaa sisällön ruokaan tai juomaan. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

1 kapseli sisältää: alfagalaktosidaasientsyymi 400 GaIU. Aineosat: mikrokiteinen selluloosa, liivate (peräisin naudasta ja siasta), piidioksidi, magnesiumstearaatti, väriaineet (E171, E172, E133).

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: NOGASIN KAPS 100 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.