NENÄFRIIDA/NOSEFRIDA NIISTÄJÄ 1 KPL

5/5
15,40 € (15,40 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

NenäFriidalla saadaan lapsen sieraimet imettyä puhtaiksi limasta tehokkaasti, helposti ja turvallisesti. Soveltuu ensimmäisestä elinpäivästä alkaen. Ei vahingoita nenän herkkiä limakalvoja. Hygieenisen, vaihdettavan filtterin ansiosta mitkään bakteerit tai ainesosat eivät pääse ylös letkuun ja sitä kautta käyttäjään.

Tuotteen käyttö

Laite asetetaan puhdistettavaa sierainta vasten ja imetään sierain puhtaaksi. Jos erite on paksua, voidaan ensin tiputtaa sieraimeen keittosuolaliuosta. Laite puhdistetaan lämpimällä vedellä ja astianpesuaineella jokaisen käyttökerran jälkeen. Huuhdellaan hyvin ja annetaan osien kuivua. Hygieniafiltteri vaihdetaan käytön jälkeen.

Tuotteen koostumus

Pakkaus sisältää: Nenäfriida (lateksivapaa polypropyleeni) ja 4 hygieniafiltteriä

Tuotearviot (2)

Toimii hyvin, tehokas. Välillä hankala käyttää yksin kun vauva panee hanttiin.
Toimii!
Loistava apu vauvan tukkoiseen nenään!
Turvallinen vauvalle, helppo käyttää ja kaikkein parasta: TOIMII! Sitä paitsi vauvakin tykkää imun tuomasta helpotuksesta.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: NENÄFRIIDA/NOSEFRIDA NIISTÄJÄ 1 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.