MR BEAR FAMILY VIIKSIVAHA WOODLAND 30 ML

14,90 € (496,67 €/L)
TAI

Tuotetieto

Mr Bear Family viiksivaha on täysin luonnollisista raaka-aineista valmistettu, erittäin vahvalla pidolla varustettu viiksivaha. Se antaa tarpeeksi pitoa juuri haluamaasi viiksien muotoon. Kevyt ja raikas tuoksu ei häiritse nenän alla - päinvastoin! Käyttömäärästä riippuen saat halutessasi joko tyylikkään nosteen viiksiisi tai vaihtoehtoisesti kevyen, suun tieltä pois siistityn tyylin.

Tuotteen käyttö

Kaavi sormen kynnen selällä vahaa purkista. Lämmitä etusormien tai etusormen ja peukalon välissä notkeaksi. Levitä viiksiin tasaisesti ja muotoile tai kampaa haluamallasi tavalla.

Tuotteen koostumus

Beeswax, lanolin, shea butter, essential oils.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: MR BEAR FAMILY VIIKSIVAHA WOODLAND 30 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.