MENOFORCE STRONG TABL 30 KPL

24,80 € (0,83 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Salvian lehtiuute vaihdevuosi-ikäisille. Menoforce Strong A.Vogelin vahva salviatabletti sisältää 1083 mg luomulaatuista salviaa. Menoforce Strong salviatabletit sopivat erityisesti keski-ikäisille naisille. Salviauute pitää yllä naisellista hyvinvointia. Se tasaa vaihdevuosiin liittyviä tuntemuksia, kuten liikahikoilua. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1 tabletti päivässä veden kera. Ota tabletti illalla, jos tarvitset helpotusta yölliseen hikoiluun. Älä käytä tuotetta, jos olet raskaana tai imetät. Ohjeen mukaista annosta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elintapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää: salvian lehtiuutejauhe 1083 mg. Aineosat: täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), salvian lehtiuutejauhe 12 %, emulgointiaine (rasvahappojen sakkaroosiesterit), puuvillansiemenöljy.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: MENOFORCE STRONG TABL 30 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.