MEDIGOO CRP TULEHDUSARVOTESTI 1 KPL

24,80 € (24,80 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Pikatestillä selvität onko kyse vakavasta infektiosta. Medigoo CRP Tulehdusarvotestillä saatava CRP-arvo  määritetään neljään alueeseen: 0-8, 8-40, 40-100, yli 100. Bakteeriperäinen sairaus ja tulehdukset nostavat tulehdusarvoa (CRP). Testi tehdään sormenpään veripisarasta mukana tulevalla lansetilla ja testitulos on luettavissa muutamassa minuutissa.

Tuotteen käyttö

Tutustu huolellisesti tuotteen pakkausselosteeseen.

Tuotteen koostumus

Käyttöohjeet, 2 kpl steriiliä lansettia, pipetointipullo 3ml laimenninnesteellä, testikasetti ja pipetti ja kuivatusppussi sinetöidyssä foliopussissa.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: MEDIGOO CRP TULEHDUSARVOTESTI 1 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.