MAGNESIA PLUS TABL 180 KPL

4/5
14,00 € (0,08 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Magnesiumia, B-vitamiineja sekä inuliinia sisältävä valmiste. Valmiste sopii erityisesti urheilijoille, kuntoilijoille, ikääntyville ja henkilöille, joilla on taipumusta lihaskramppeihin. Magnesium edistää luuston ja lihasten normaalia toimintaa ja B3- ja B6-vitamiinit ovat hyväksi hermostolle sekä vähentävät väsymystä ja uupumusta. B-vitamiinien tarvetta lisäävät mm. runsas alkoholin, teen ja kahvin käyttö. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1 tabletti päivässä. Tabletin voi niellä tai pureskella. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää: magnesium 350 mg (magnesiumoksidi), inuliini 305 mg, nikotiiniamidi eli niasiini 1,8 mg, pyridoksiinihydrokloridi eli B6-vitamiini 2,2 mg ja tiamiinimononitraatti eli B1-vitamiini 1,4 mg. Apuaineet: pintakäsittelyaine (E470b) ja paakkuuntumisenestoaine (E468).
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (1)

Inuliini plussaa tässä verrattuna muihin
Tykkään inuliini-lisästä tässä magnesium-valmisteessa, sillä sen ainakin pitäisi tehdä jotain hyvää suolistossa. Toisilla se kuitenkin ärsyttää vatsaa, joten vain testaamalla tiedät sopiiko tämä sinulle.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: MAGNESIA PLUS TABL 180 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.