LISTERINE TOTAL CARE SUUVESI 95 ML

1,90 € (20,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Eteerisiä öljyjä sisältävä antimikrobinen Listerine Total Care suuvesi. Säännöllisesti käytettynä suuvesi ehkäisee plakin muodostumista, suojaa ikeniä sekä raikastaa hengityksen. Listerine sisältää myös sinkkikloridia, joka torjuu hammaskiven muodostusta ja antaa lisäsuojan myös pahanhajuista hengitystä vastaan jopa 12 tunnin ajaksi. Suuveden sisältämä fluori vahvistaa hammaskiillettä ja ehkäisee reikiintymistä.

Tuotteen käyttö

Hampaiden harjauksen jälkeen purskutellaan 20 ml liuosta noin 30 sekunnin ajan ja sylkäistään pois. Ei saa niellä. Ei alle 12-vuotiaille.

Tuotteen koostumus

Aqua, alcohol denat., sorbitol, aroma, polyxamer 407, benzoic acid e210, eucalyptol, methyl salicylate, thymol, menthol, sodium fluoride (0,022% w/v 100ppm F), zinc chloride, sucralose, sodium saccharin, sodium benzoate e211, benzyl alcohol, CI16035, CI42090.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: LISTERINE TOTAL CARE SUUVESI 95 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.