LACTRASE KAPSELI 100 KPL

5/5
25,20 € (0,25 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Laktaasientsyymivalmiste laktoosin eli maitosokerin pilkkomiseen. Laktoosipitoisen ruoan kanssa otettuna Lactrase vähentää laktoosi-intoleranssin oireita, kuten vatsan turvotusta, ilmavaivoja ja ripulia. Sopii kaikenikäisille, myös yli 3-vuotiaille lapsille ja raskaana oleville. Laktoositon, gluteeniton, sokeriton ja hiivaton. Valmistettu Suomessa. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1-2 kapselia ennen laktoosipitoisen ravinnon nauttimista. Voit tarvittaessa avata kapselin ja sekoittaa sisällön jäähtyneeseen ruoka-annokseen tai pinnalta sulaneeseen ruokaan, kuten jäätelöön. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

1 kapseli sisältää: laktaasientsyymi 5000 FCC-yksikköä. Aineosat: maissimaltodekstriini, Aspergillus oryzae -mikrobin tuottama laktaasientsyymi, liivate, värit (titaanidioksidi, rautaoksidi), stabilointiaine (rasvahappojen magnesiumsuolat).

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (4)

Erinomainen
Ainoa joka tehoaa ja aina mukana
Nopea apu tarvittaessa
Hyvä tuote ja helppo pitää mukana varmuuden vuoksi
Käy koko perheelle
Tätä käyttää meillä koko perhe. Viisivuotias poika avaa tabletin ruoan joukkoon, kun taas seitsemän vuotias pystyy jo nielemään kokonaisena. Kaikille tabletti toimii 100%:sti, eikä kellekkään ole tullut vatsaoireita yhdestäkään laktoosituotteesta.
Laktoosivaivat voi unohtaa
Olen käyttänyt Lactrase -valmistetta yli vuosikymmenen ajan hyvällä menestyksellä eikä se ole koskaan jättänyt minua pulaan. Laktoosi-intoleranssi ei haittaa kyläillessä/ravintolassa kun ottaa Lactrasea. Helppo niellä, toimii.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: LACTRASE KAPSELI 100 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.