LACTRASE GO PURUTABL 50 KPL

4/5
19,10 € (0,38 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Pureskeltava hyvänmakuinen laktaasientsyymivalmiste laktoosin eli maitosokerin pilkkomiseen. Laktoosipitoisen ruoan kanssa otettuna Lactrase GO vähentää laktoosi-intoleranssin oireita, kuten vatsan turvotusta, ilmavaivoja ja ripulia. Makeutusaineina hammasystävälliset ksylitoli ja sorbitoli. Laktoositon, maidoton, gluteeniton ja liivatteeton. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1-2 purutablettia ennen laktoosipitoisen ravinnon nauttimista. Tabletin voit pureskella, imeskellä tai niellä. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

1 kapseli sisältää: laktaasientsyymi 5000 FCC-yksikköä. Ainesosat: makeutusaineet (ksylitoli, sorbitoli), Aspergillus oryzae -mikrobin tuottama laktaasientsyymi, paakkuuntumisenestoaine (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat), aromi.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (4)

Merkintä tuotteen sisältävän ksylitolia näkyville etikettiin!
Kokeilu käytössä huomaamattomasta laukkupakkausesta aiheuttikin kauhukokemuksen. Kauhukokemus ei rajoittunut vain yhteen vuorokauteen koska Lactrasen vaihtoehto ripulin aiheuttajaksi jäi vaille huomiota. Vuosia runsaasti Lactracea käyttäneenä petyin puutteelliseen tiedottamiseen.
Toimii
Aina mukana, voi ottaa huomaamattomasti ilman vettä, toimii!
Helppo ja kätevä
Helppo kuljettaa mukana, maistuva tabletti
Viisi tähteä
Helppo pureskeltava, hyvänmakuinen ja käsilaukussa kulkeva laktaasientsyymi.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: LACTRASE GO PURUTABL 50 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.