KUUMEMITTARI OMRON FLEX TEMP SMART TAIPUISA PÄÄ DIGIT 1 KPL

2/5
11,10 € (11,10 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Helppo, nopea ja luotettava kuumemittari lämmön mittaamiseen suusta, peräaukosta tai kainalosta. Mittarin taipuisa kärki tekee mittaamisesta miellyttävää erityisesti lapsille ja vauvoille. Vedenpitävässä mittarissa on suojakotelo ja vaihdettava paristo. Takuuaika 3 vuotta.

Tuotteen käyttö

Lue käyttöohjeet tarkasti ennen mittarin käyttöä. Mittaaminen voidaan suorittaa suusta, peräaukosta tai kainalokuopasta. Suusta mittausaika on n. 20 sekuntia, peräaukosta n. 10 sekuntia ja kainalosta n. 25 sekuntia. Suusta ja kainalosta mitatut lukemat saattavat olla hiukan alhaisempia. Siksi peräaukkomittaus on suositeltava tarkimman lukeman saamiseksi. Huom! Piipatessaan mittaustulos ei ole vielä valmis. Merkkiäänen jälkeen mittari näyttää ennusteen kehonlämpötilasta. Mittari jatkaa mittaamista piippauksen jälkeen. Tarkan kehonlämpötilan halutessaan, mittaria on pidettävä piippauksen jälkeen vielä 2-5 minuuttia kainalossa. Mittari ei anna merkkiääntä enää uudelleen, vaan aika on katsottava kellosta.

Tuotearviot (8)

Alle arvosteluasteikon
Antaa aina saman tuloksen, 35,4°, vaikka ois keuhkokuumeessa ja lämpöä yli 38°! Ihan sama mittaanko ite vai mies, mittarin mielestä molemmilla aina alilämpöä. En suosittele kenellekään! Enkä tämän perusteella taida uskaltaa ostaa digitaalista mittaria enää.
Surkea mittari.
Näytti lapsen lämmöksi 35.4,vaikka oli kuumeessa. toisella mittarilla mitattuna 38.1
Tosi surkea mittari!
Mittaa 7 sek ja aina näyttää alhaisia lämpöjä, muutaman kerran kuumessa käyny terveyskeskuksessa mittaamassa yli 38 lämpöjä ja mittari vain näyttää 36,5. Älä osta ainakaan tätä!
Huono
Mainostaa 10 sekunnin mittausta, ja 25 sekuntia kainalosta. Kuitenkin käyttö-ohje sanoo 10 minuuttia kainalosta!!! Ja antaa tuloksia vähän miten sattuu.
Ei luotettavaa nähnytkään
Näyttää aivan vääriä lukemia. Piippauksen jälkeen edelleen lämpötila mittarissa nousee, jos pitää mittaria esim kainalossa vielä siinä kohtaa. Piippauksen tullessa mittari näyttää todella alhaisia lukemia.
Ei luotettavaa nähnytkään
Todella sekava mittari ja näyttää mitä tuloksia tykkää. Yleensä kuumeisenakin reipasta alilämpöä. En osta enää ikuna ainuttakaan digimittaria.
Surkea mittari
Mittari on aivan surkea. Jos mittaat lämpösi 5 kertaa 1 minuutin sisällä, saat 5 lukemaa, jotka pahimmassa tapauksessa kaikki poikkeavat toisistaan. Palauttaisin tuotteen, jos olisi kuitti tallella.
Nopea kuumemittari näppärällä taipuisalla varrella
Tällä kuumemittarilla saa nopeasti ja näppärästi mitattua vauhdikkaankin lapsen kuumeen. Taipuisa varsi on näppärä pienten lasten ja erityisesti vauvojen kanssa ja mittari mittaa lämmön niin nopeasti, että malttamattominkin tenava jaksaa pysyä paikoillaan.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: KUUMEMITTARI OMRON FLEX TEMP SMART TAIPUISA PÄÄ DIGIT 1 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.