KUUMEMITTARI GERATHERM CLASSIC + EASY FLIP RAVISTELUAPU 1 KPL

5/5
5,80 € (5,80 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Elohopeaton kuumemittari lämmön mittaamiseen kainalosta, suusta tai peräaukosta. Geratherm classic + Easy Flip kuumemittarissa on mukana kätevä ravisteluapu. Geratherm Classic -mittarilla on elinikäinen takuu mittaustarkkuudelle valmistusvirheiden varalta (ei lasin rikkoutumiselle).

Tuotteen käyttö

Kainalosta mittausaika on vähintään 4 minuuttia, suusta/peräaukosta 4 minuuttia. Kainalon tulee olla kuiva ennen mittausta. Elohopeattoman mittarin täyteaine patsas tulee ravistaa alas kevyesti rennolla ranneliikkeellä, ei kovalla hakkaavalla ravistamisella (nesteen ominaisuuksien takia, se ei mene helposti alas). Anna mittarin jäähtyä huoneenlämpöiseksi mittaamisen jälkeen ennen ravistamista. Puhdista mittari jokaisen käyttökerran jälkeen. Älä pese mittaria tai säilytä sitä yli 42 asteen lämpötilassa tai alle -10 asteessa. Jos mittari särkyy ja täyteainetta joutuu lattialle tai tekstiileille, kerää mahdolliset palloset esim. paperinpalalle. Pyyhi pinnat miedolla puhdistusaineella. Tekstiileistä aine lähtee normaalissa pesussa. Täyteaine on myrkytöntä ja ympäristöystävällistä. Voit hävittää mittarin talousjätteen mukana.

Tuotteen koostumus

Täyteaineena Galinstan-seos, joka sisältää galliumia, indiumia ja tinaa.

Tuotearviot (2)

Helppo käyttää
Kevyellä heilautuksella nesteen saa mittarin alas, toki siinä vaiheessa jo huomaan käden tuntemuksista että kuumetta on tai ei ole. Neljä Min on lyhyt aika ja mittaus on helppoa.
Luotettavin
Tämä oli meillä käytössä vuosia ja toimi hyvin, kunnes meni rikki liian kovakouraisessa käsittelyssä. Paljon luotettavampi kuin yksikään digimittari, joka meillä on ollut. Ostan siis uuden.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: KUUMEMITTARI GERATHERM CLASSIC + EASY FLIP RAVISTELUAPU 1 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.