IIRIS SILMÄTIPAT PULLO 10 ML

3/5
15,00 € (1500,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Pitkään kosteuttavat silmätipat. Iiris silmätipat sisältävät ainutlaatuisen patentoidun teknologian, joka kosteuttaa kuivia silmiä pitkään. Silmätippojen ristisidottu hyaluronaatti muodostaa monimutkaisen verkkomaisen rakenteen, joka säilyy pitkään hajoamatta silmässä ja kosteuttaa tehokkaasti ja pitkäkestoisesti. Hyaluronaatti sitoo itseensä vettä ja edistää sarveiskalvon solujen uusiutumista. Iiris silmätipat helpottavat kuivien silmien oireita, kuten vuotamista, kirvelyä, vetistystä, roskan tunnetta, punoitusta ja silmien väsyneisyyden tunnetta. Ihanteellinen valmiste kuivasilmäisyyteen, joka johtuu ilmastosta (kuiva ilma, tuuli, pakkanen), ikääntymisestä, näyttöpäätetyöskentelystä ja henkilöille, joilla on silmiä kuivattava lääkitys tai sairaus. Helppokäyttöinen ja tarkka käyttää. Säilöntäaineeton ja hygieeninen pullo, jossa sen venttiili estää nesteen takaisin virtauksen. Kehitetty yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa.

Tuotteen käyttö

2 tippaa silmiin tarvittaessa, yleensä kaksi kertaa päivässä riittää. Pullo säilyy avattuna 3 kuukautta.

Tuotteen koostumus

Ristisidottu natriumhyaluronaatti 0,4 %, trometamoli, suolahappo, natriumkloridi ja injektionesteisiin käytettävä vesi.

Tuotearviot (6)

Hyvä tuote
Kosteutti tehokkaasti ja pidempään kuin vetisemmät sekä isotretinoinin ja kuivan sisäilman aikoihin. Ei kuitenkaan liian geelimäinen, levisi ok ja toimi moitteetta jatkuvakäyttöisten piilolinssien kanssa.

(Hieman samaa ongelmaa pakkauksen kanssa kuin näytti olevan toisellakin, mutta pohjalle jäi aika vähän joten hirveästi ei harmittanut. Alkuun annostelua sai hieman harjoitella ettei tullut liikaa)
välttävä
En tykkää, liian paksua, jää silmän pinnalle pyöriin ja ei näe mitään.
Hyvä tuote, pullo ala-arvoinen.
Tuote on hyvää ja käyttäisin mielelläni jatkossakin, mutta pullo- voi kauhistus, puolet jäljellä enkä saa millään puristettua ulos, en edes kaksin käsin. Miten tällainen pullo on päässyt markkinoille.
Erittäin hyvä.
Paras silmätippa, jota ole käyttänyt. Pitkäkestoinen vaikutus ja helppo käyttää verrattuna vastaaviin tuotteisiin, joita sai puristaa sormet hellinä.
Iiris silmätipat
Hyvä tuote, paksua koska vaikuttaa siten pidempään, helppo käyttää. Todella paras toimivin aine mitä ikinä olen kohdannut tähän mennessä:)
hyvä tuote, huono paketti
Pullo on ärsyttävä. Nokan pitäisi olla paljon pitempi mikä helpottaisi tippojen laittamista ja myös annostelua. Pullosta ei oiken tippaa saa vaan sieltä tulee vähän niin ja näin, hankala kontrolloida kuinka paljon tuotetta tulee ulos. Itsessään aine vaikuttaa ihan OKlta, tuntuu liian paksulta päivä käyttöön tosin.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: IIRIS SILMÄTIPAT PULLO 10 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.