HELOSAN VOIDE 300 G

5/5
11,40 € (38,00 €/KG)
TAI

Tuotetieto

Miedosti antiseptinen perinteinen ihovoide. Helosan voide ylläpitää ihon omaa kosteustasapainoa ja tekee ihosta pehmeän ja joustavan. Sopii kuivalle ja halkeilevalle iholle. Voide sopii myös eläimille. Sisältää eukalyptusta. Väriaineeton ja hajusteeton.

Tuotteen käyttö

Levitä voidetta iholle tarvittaessa.

Tuotteen koostumus

Aqua, paraffinum liquidum, glycerin, cetearyl alcohol, glyceryl stearate, PEG-100 stearate, polyaminopropyl biguanide, eucalyptus globulus, propylparaben.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (6)

Täydellinen jokapaikan yleisvoide
Ei kuivaa eikä muutenkaan haittoja löydy edes etsimällä. Sopii allergikoille ja jokaisella pitäisi olla pönikkä kotona jos tarvii rasvata jotakin. Käytetään jopa hevosilla rivirasvana eli kaikinpuolin monikäyttöinen ja siis sanalla sanoen paras voide mitä voit hankkia käyttöön.
Parasta kuiville käsille
Tekee hyvää kuiville jaloille ja käsille. Sopii myös koko vartalolle sekä kasvoille. Ja tietysti tatuoinneille alkuhoitona.
Hyvin imeytyvä perusvoide
Todella teokas pieniennirhaumien ja tatuointien hoitoon.
Huippu tuote
Yleisvoide. Toimii niin käsi- ja jalkavoiteena, kuin tatuointeihinkin.
Viiden tähden arvoinen
Rasvainen. Riittoisa.
5/5
Todella hyvä päivittäinen perusrasva. Tarpeeksi rasvainen kosteuttamaan kuivia käsiä, joita pestään paljon. Ainut tuote, joka kosteuttaa tarpeeksi käsiäni. Ihana myös kuiville jaloille. Imeytyy nopeasti ja tehokkaasti.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: HELOSAN VOIDE 300 G

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.