HAMMASVÄLIHARJA EKULF PH ABC 0,6 MM KELTAINEN 12 KPL

8,40 € (0,70 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Hammasväliharja hammasvälien puhdistukseen. Muovipäällysteinen ruostumaton keskiteräslanka suojaa hampaita ja ikeniä sekä sopii myös implanteille. Mukana jatkovarsi ja harjasuojus. Saatavana eri kokoja 0,4-0,9 mm. Myös mixed testipakkaus, jossa eri kokoisia harjoja.

Tuotteen käyttö

Hammasväliharjaa liikutetaan hampaiden välissä edestakaisin liikkein, ei saa kiertää tai taivuttaa vartta puhdistuksen aikana. Jos harja taittuu puhdistuksen aikana, on valittava kokoa pienempi harja.

Tuotteen koostumus

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: HAMMASVÄLIHARJA EKULF PH ABC 0,6 MM KELTAINEN 12 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.