GUM HAMMASLANKA ACCESS FLOSS 50 KPL

9,20 € (0,18 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Helppokäyttöinen hammaslanka kruunuille, silloille, implanteille ja oikomiskojeille. GUM Access Floss -hammaslanka toimii niin, että se laajenee ja mukautuu hammasvälien koon mukaan. Vihreä, jäykkä pää ohjaa langan haastaviin paikkoihin ja valkoinen, pehmeä lanka poistaa plakin hammasvälistä. Innovatiivinen pakkaus leikkaa langan oikean pituiseksi.

Tuotteen käyttö

Katkaise lanka aina vihreän jäykän osan kohdalta. Tuotteen kelausmekanismi auttaa hallitsemaan langan pituutta, ja liian pitkän langan voi kelata takaisin rullaan riittää noin 50 käyttökertaan. Vie vihreä pää puhdistettaviin väleihin ja vedä valkoista lankaa läpi puhdistaaksesti välit.

Tuotteen koostumus

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: GUM HAMMASLANKA ACCESS FLOSS 50 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.