GEFILUS VAHVA KUURI KAPS 10 KPL

6,90 € (0,69 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Koko perheelle sopiva vahva maitohappobakteerivalmiste kätevässä 10 kapselin kuuripakkauksessa. Gefilus Vahva Kuuri -kapselit sisältävät vahvan pitoisuuden paljon tutkittua L. rhamnosus GG -maitohappobakteeria. Tuote sopii kaikenikäisille esimerkiksi matkalle mukaan sekä antibioottikuurin yhteyteen. Laktoositon, gluteeniton, soijaton ja hiivaton. Valmistettu Suomessa. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

Lapsille ja aikuisille: 1 kapseli päivässä. Kapselin voi tarvittaessa avata ja sekoittaa sisällön nesteeseen ja juoda. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Säilytä huoneenlämmössä poissa lasten ulottuvilta. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1 kapseli sisältää: Lactobacillus rhamnosus GG 10 miljardia CFU (10 x 10^9). Ainesosat: täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), maitohappobakteeri (Lactobacillus rhamnosus GG), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat). Kapselin kuori: Liivate (peräisin naudasta), väri (titaanidioksidi). Sisältää maitojäämiä.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: GEFILUS VAHVA KUURI KAPS 10 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.