FELIWAY FEROMONISUIHKE KISSOILLE 60 ML

4/5
32,40 € (540,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Feromonivalmiste vähentämään kissan stressin aiheuttamaa ei-toivottua käyttäytymistä, kuten virtsalla merkkaamista, syrjään vetäytymistä, syömättömyyttä ja kynsimistä. Haihdutin sisältää kissan omaa feromonia, jolla on kissaa tyynnyttävä vaikutus.

Tuotteen käyttö

Haihdutin: Poista pullon korkki ja kierrä haihdutin kiinni pulloon, kiristä kevyesti. Liitä haihdutin pulloineen pistorasiaan siihen huoneeseen, jossa kissa eniten oleskelee päivän aikana. Pullo riittää noin kuukaudeksi 50-70 m2:n kokoiseen tilaan. Feromonin pitoisuus huoneilmassa nousee riittävälle tasolle noin 48 tunnin kuluttua pistorasiaan kytkemisestä. Näin ollen laitetta ei pidä irrottaa pistorasiasta kuin silloin, kun kissa on poissa useamman päivän ajan. Haihduttimen ympärille pitää jättää tyhjää tilaa joka suuntaan noin 40 cm. Suihke: Suihkuta pinnoille, joita kissa merkkaa.

Tuotteen koostumus

Suihke: Kissan naamaferomonien rakenteellisia analogeja 10 % q.s. 60 g Haihdutin: Kissan naamaferomonien rakenteellisia analogeja 2 % q.s. 100 g
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (1)

Rauhoittaa stressantunutta kissaa
Auttaa herkkää kissaamme rauhoittumaan esim. eläinlääkäriin mentäessä ja rauhoittaa arjessa levotonta lemmikkiämme.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: FELIWAY FEROMONISUIHKE KISSOILLE 60 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.