ENTEROMICRO PASTA KOIRALLE JA KISSALLE 15 ML

5/5
26,40 € (1760,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Täydennysrehu suoliston bakteeritasapainon hallintaan koirille ja kissoille. Enteromicro sisältää suolistolle hyödyllisiä maitohappobakteereja, ternimaitoa, pektiiniä sekä prebiootteja. Soveltuu käytettäväksi tilanteissa, joissa eläimen suoliston bakteeritasapaino on muuttunut mm. lääkehoidon, stressin tai epätasapainoisen dietin seurauksena. Soveltuu myös jatkuvaan käyttöön.

Tuotteen käyttö

1 ruiskun annostusviivan väli (1 ml) per 5 kg kerran päivässä vähintään 6 päivän ajan. Ruiskussa 15 annosta (15 viivan väliä).

Tuotteen koostumus

Ravintosisältö. raakavakuainen 4.85%, öljy ja raakarasva 53,7%, tuhka 0,90%, raakakuitu 1,25%. Aineosat: vaseliini, soijapapuöljy, mallasjauhe, frukto-oligosakkaridit (FOS), maitohera, hiiva (mannan-oligosakkaridien (MOS) lähde), ternimaito. Maitohappobakteerit: Lactobacillus acidophilus 333x109 CFU, Enterococcus faecium 280x109 CFU, Lactobacillus rhamnosus 333x109 CFU.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (1)

Tehokkain
Paras apu meidän koiran mahavaivoihin! Ainut, mitä suostui syömään ja toimi todella nopeasti. Suosittelen!

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: ENTEROMICRO PASTA KOIRALLE JA KISSALLE 15 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.