EMENDO VEHNÄTYYNY PIENI MUSTA 1 KPL

13,40 € (13,40 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Palauttava ja rentouttava vehnätyyny. Emendo lämmitettävä jyväpussi on luonnollinen apu jäykille lihaksille, niskalle ja hartioille. Vehnätyyny lämmittää myös kuumavesipullon tavoin sängyssä. Voidaan käyttää myös kylmähoitona.

Tuotteen käyttö

Lue käyttöohjeet ennen käyttöä. Aseta lämmin tyyny suoraan iholle tai vaatteiden/pyyhkeen päälle. Anna tyynyn lämmön vaikuttaa n. 10-20 minuuttia. Kuumennus mikro-aaltouunissa: lämmitä tyynyä 3,5 min (teho alle 500W), 3 min. (500-750W) tai 2,5 min. (yli 750W). Aseta mikroon lämmityksen ajaksi vesilasi puolillaan kylmää vettä. Kuumennus uunissa: kääri alumiinifolioon ja lämmitä 90-110 asteessa n. 30 min. Jäähdyttäminen: laita tyyny muovipussissa pakastimeen vähintään 2-3 tunniksi. Ei vesipesua, puhdista kostealla liinalla.

Tuotteen koostumus

Vehnätyyny 13x47cm, pellava 60 %, puuvilla 40 %. Sisältää vehnänjyviä.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: EMENDO VEHNÄTYYNY PIENI MUSTA 1 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.