ELMEX SENSITIVE PROFESSIONAL HAMMASTAHNA 75 ML

5/5
6,30 € (84,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Hammastahna vihlontaa vastaan, joka estää hampaiden vihlontaa välittömästi ja pitkävaikutteisesti. Hammastahnan fluori ehkäisee hampaiden reikiintymistä sekä tekee suojaavan kerroksen vihlontaa vastaan. Mieto maku.

Tuotteen käyttö

Päivittäiseen hampaiden pesuun aikuisille ja yli 6-vuotiaille. Alle 6-vuotiaille annostellaan herneen kokoinen määrä hammastahnaa. Akuuttiin vihlontaan aikuisille ja yli 12-vuotiaille: hammastahnaa hierotaan sormella minuutin ajan suoraan vihlovalle kohdalle. Ei alle 12-vuotiaille akuuttiin vihlonnan lievitykseen.

Tuotteen koostumus

Calcium carbonate, aqua, sorbitol, bicarbonate, sodium lauryl sulfate, sodium monofluorophosphate (1450 ppm F), aroma, cellulose gum, sodium bicarbonate, tetrasodium pyrophosphate, titanium dioxide, benzyl alcohol, sodium saccharin, xanthan gum, limonene.

Tuotearviot (4)

Tehokas ja turvallinen
Hyvä tuote ei vaahdonnut
Toimiva tuote
Vihlonta lakkaa heti ja pysyy poissa seuraavaan hammaspesuun. Maku ei ole kovin miellyttävä.
Paras
Minulla on pari herkkää poskihammasta, joiden kanssa täytyy olla harjatessa erityisen varovainen. Vihreä Elmex on osoittautunut juuri sopivaksi tahnaksi tällaisille hampaille. Suosittelen!
Erinomainen
Miellyttävä maku ja tuntuma suussa, vihlonta on pysynyt poissa.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: ELMEX SENSITIVE PROFESSIONAL HAMMASTAHNA 75 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.