DUCRAY MELASCREEN DEPIGMENTING CARE 30 ML

1/5
28,40 € (946,67 €/L)
TAI

Tuotetieto

Intensiivinen hoito pigmenttihäiriöihin. Ducray Melascreen depigmenting care on kehitetty erityisesti vaalentamaan ja tasoittamaan häiritseviä ruskeita ja tummia maksa-/pigmenttiläiskiä. Tehokas voide korjaa ja vähentää pigmenttimuutoksia. Sisältää atselaiini- ja glykolihappoa. Parhaimman tuloksen saamiseksi käytä tuotetta vähintään 3 kuukauden ajan.

Tuotteen käyttö

Levitä aamuin illoin puhdistetulle iholle. Vältä kosketusta silmien kanssa. Parhaimman tuloksen saamiseksi käytä tuotetta vähintään 3 kuukauden ajan. Suojaa päivällä iho korkean aurinkosuojan sisältävällä voiteella, kuten Ducray Melascreen UV light tai rich cream.

Tuotteen koostumus

Aqua, azelaic acid, caprylic/capric triglyceride, dicaprylyl ether, cetearyl alcohol, cyclopentasiloxane, glycolic acid, cyclohexasiloxane, glyceryl stearate, ceteareth-33, sodium hydroxide, acetic acid, benzoic acid, disodium EDTA, sodium chloride, tocopherol.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (2)

Ducray Melascreen
Ei mitään vaikutusta
Huono tuote
Ei vaikutusta pigmenttiläiskiin

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: DUCRAY MELASCREEN DEPIGMENTING CARE 30 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.