DIPLOMAG IBS UMMETUS ANNOSPUSSI 20 KPL

18,50 € (0,93 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Valmiste auttaa hoitamaan kroonista ja akuuttia sekä ärtyvään suoleen (IBS) liittyvää ummetusta. Diplomag Ummetus auttaa myös vähentämään liiallista kaasunmuodostusta suolistossa. Diplomag ummetus annospussit sisältävät makrogolia ja psylliumia, jotka lisäävät ulostemassaa ja tekevät siitä pehmeämpää. Valmisteessa on myös simetikonia, joka edistää kaasukuplien hajoamista suolistossa. CE-merkitty tuote.

Tuotteen käyttö

Aikuiset ja yli 12-vuotiaat lapset: 2 annospussia päivässä. 6-12-vuotiaaat lapset: 1 annospussi päivässä. Suositellaan nautittavaksi aterioiden välillä. Sekoita annospussin sisältö veteen ja juo välittömästi. Huolehdi riittävästä nesteen saannista päivän aikana. Ennen tuotteen käyttöä lapsille, on suositeltavaa kysyä lääkärin neuvoa. Jos vaiva tuotteen käytöstä huolimatta jatkuu, on syytä kääntyä lääkärin puoleen.

Tuotteen koostumus

Makrogoli 3350, psyllium, simetikoni. Apuaineet: sitruunahappo, sukraloosi, asesulfaami K, aromit (appelsiini, saflori), piidioksidi, natriumbikarbonaatti.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: DIPLOMAG IBS UMMETUS ANNOSPUSSI 20 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.