DIASPORAL MAGNESIUM 400 EXTRA KAPS 50 KPL

17,00 € (0,34 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Vahva, helposti nieltävä magnesiumvalmiste. Diasporal Magnesium 400 Extra kapseli sisältää magnesiumia, joka edistää lihasten ja hermoston normaalia toimintaa sekä edistää luuston pysymistä normaalina. Lihaskrampit, suonenveto sekä jalkojen levottomuus voivat helpottaa magnesiumlisän myötä. Laktoositon, gluteeniton, sokeriton, hiivaton ja soijaton. Ei sisällä maku- tai makeutusaineita. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1 kapseli päivässä. Niele kapseli pienen nestemäärän kera. Kapselin kuori voidaan myös avata ja nauttia jauhe sellaisenaan. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1 kapseli sisältää: magnesium 400 mg. Ainesosat: magnesiumoksidi, liivate (naudasta), paakkuuntumisenestoaine, talkki, värit: titaanioksidi.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: DIASPORAL MAGNESIUM 400 EXTRA KAPS 50 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.