CURAPROX HAMMASTAHNA 90 ML + HARJA BLACK IS WHITE 1 KPL

4/5
24,60 € (24,60 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Raikkaan limen makuinen, valkaiseva Curaprox Black Is White -hammastahna. Sen sisältämä aktiivihiili imee itseensä värjäytymistä aiheuttavat hiukkaset ja antaa valkoisen hymyn ilman kiillevaurioita. Hydroksyyliapatiitti yhdessä fluorin kanssa vahvistaa kiillettä ja auttaa vihlontaan. Entsyymit tukevat syljen antibakteerista vaikutusta. Prestige Sparkling Blue tekee hampaista heti valkoisemmat, Starphere. Ei natriumlauryylisulfaattia, sopii aftaherkille. Alhainen hankausarvo, RDA 50. Pakkaus sisältää myös erityispehmeän ja hellävaraisen hammasharjan, jossa on 5 460 erikoisohutta harjasta (n. 10 kertaa enemmän kuin muissa harjoissa). Varren kahdeksankulmainen muotoilu mahdollistaa harjaamisen kaikista kulmista siten, että harjakset ovat harjatessa optimaalisessa kulmassa hampaisiin ja ikeniin nähden.

Tuotteen käyttö

Valkaiseva hammastahna aikuisille ja yli 12-vuotiaille. Voidaan käyttää tavanomaisen hammastahnan tapaan ilman rajoitteita. Mukana ultrapehmeä Curaprox CS 5460 -hammasharja. Voidaan käyttää myös sähköhammasharjan kanssa.

Tuotteen koostumus

Aqua, sorbitol, hydrated silica, glycerin, carbon black, bentonite, aroma, decyl glucoside, sodium monofluorophosphate, cocamidopropyl, betaine, tocopherol, mica, xanthan gum, hydroxyapatite (nano), titanium dioxide, microcrystalline cellulose, maltodextrin, potassium acesulfame, sodium benzoate, potassium chloride, potassium sorbate, menthyl lactate, methyl diisopropyl propionamide, ethyl menthane carboxamide, sucrose, zea mays starch, stearic acid, cetearyl alcohol, citrus limon peel oil, citric acid, lactoperoxidase, glucose oxidase, amyloglucosidase, potassium thiocyanate, tin oxide, hydrogenated lecithin, limonen, CI75815, CI77289. sisältää fluoria (950ppm f).

Tuotearviot (9)

Hämmentävän toimiva
Parissa päivässä tummentumat poissa. Harja erittäin miellyttävä
Poistaa tummentumat, mutta ei valkaissut.
-
Puhdistava
Poistaa tummentumat ja värjäytymät hyvin hampaista. Ei kuitenkaan valkaise hampaita, ainakaan minulla ei. Hyvä ostos kuitenkin!
Paras
-
Curaprox hammastahna
Kyllä huomaa eron. Ja valkaisee.
Ei ollut hyvä ostos
Hyvä, raikas maku mutta ei valkaise (ainakaan minun hampaitani). Kovin kallis verrattuna siihen että ei valkaise.
Trendikäs tuote!
Hyvänmakuinen ja riittoisa hammastahna! Mukana oma pehmeä harja. Hyvännäköinen paketti. Valkaisutehosta epävarma, mutta suuhun tulee ihana puhdas tunne! Musta väri voi sutata pintoja. Siitä yhden tähden miinus.
Toimiva
Valkaisevia tahnoja on kokeiltu monia, mutta tämä tuote todellakin toimii. Eron näkee heti, mutta säännöllisemmän käytön jälkeen tulokset ovat huimia! Hintansa väärti.
Mahtava
Tahna oikeasti valkaisee hampaat ja on hyvän makuista. Jättää suun raikkaaksi. Suosittelen! Ainoa pieni miinus on sen hinta.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: CURAPROX HAMMASTAHNA 90 ML + HARJA BLACK IS WHITE 1 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.