COMFORSIL PÄKIÄPEHMUSTE VARVASLENKILLÄ 2 KPL

21,20 € (10,60 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Päkiäpehmuste toimii tehokkaana iskunvaimentajana auttaen suojaamaan päkiää liialliselta paineelta ja kuormitukselta. Pehmusteen avulla voit ehkäistä hiertymien ja kovettumien muodostumista. Tuotteen reunat ovat ohennettu, jolloin ne eivät paina jalkaa. Päkiäpehmuste pysyy hyvin paikoillaan kankaalla vahvistetulla varvaslenkillä. Yksi koko sopii kaikille jaloille. Pehmuste miellyttävän huomaamaton ihonvärisen silikonin ansiosta. Hajuton.

Tuotteen käyttö

Vahvistettu lenkki pujotetaan 2 tai 3 varpaan ympärille. Parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi tuotetta olisi hyvä käyttää säännöllisesti useiden kuukausien ajan. Pehmuste pestään vedellä ja tarvittaessa miedolla käsisaippualla ja talkitaan kevyesti aina pesun jälkeen.

Tuotteen koostumus

100% silikonia.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: COMFORSIL PÄKIÄPEHMUSTE VARVASLENKILLÄ 2 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.