COMFORSIL IHONSUOJA 9,5X9,5 CM PESTÄVÄ 1 KPL

5/5
20,20 € (20,20 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Joustava ja tarttuva 2mm silikonigeeli lievittää rasituksesta johtuvaa kipua, tuote vaimentaa iskua ja ehkäisee tehokkaasti hankausta. Mills Ihonsuojaa on helppo leikata ja muotoilla sopivan kokoinen pala jalan eri kohtiin. Sopii esimerkiksi sellaisenaan säärisuojaksi tai muotoiltuna päkiän, vaivaisenluun tai kantapään pehmusteeksi ja suojaksi. Valmiste on ihonvärinen ja huomaamaton. Ei sisällä liima-aineita.

Tuotteen käyttö

Kiinnitä kuivalle iholle sellaisenaan tai leikkaa valmisteesta pala ja muotoile sopivaksi. Uudelleen kiinnittyvä, voidaan tarvittaessa pestä käsin miedolla saippuavedellä, ilmakuivaus ennen käyttöä. Yksi suoja kestää noin 25 pesukertaa. Poista tuote ennen peseytymistä ja kiinnitä uudelleen kuivalle iholle.

Tuotteen koostumus

Tuotearviot (2)

10
Ainoa tuote joka auttaa jalkapohjan ihonsiirteen suojaamiseen. Kerkesin jo ajatella ettei apua löydy koskaan, vuodesta 1985 alkaen olen käyttänyt erilaisia pohjallisia yms yms niistä ei apua ollut
Ihana uutuus
Pitää lupauksensa, on pehmeä ja hoitava, tuntuu hyvältä suojalta ja todella vaimentaa iskuja, vaivaisenluu ja päkiät tykkää (!) ja siten minä myös!

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: COMFORSIL IHONSUOJA 9,5X9,5 CM PESTÄVÄ 1 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.