CANESPRO NAIL KYNSISIENEN HOITOPAKKAUS 1 PAK

33,40 €
TAI

Tuotetieto

Tehokas hoitopakkaus kynsivaurioille ja kynsisienelle. Canespro sisältää kynttä pehmittävän voiteen, vesitiiviit laastarit ja muovikaapimen 2-3 viikon hoitoa varten. Pakkauksen karbamidivoide pehmittää vaurioitunutta kynttä ja vesitiiviis laastari tehostaa pehmentävää vaikutusta, näin kynnen pehmenneet ja vaurioituneet osat on helppo poistaa muovikaapimella. Poistamalla tulehtuneet kynnenosat, kasvaa uusi terve kynsi normaalisti.

Tuotteen käyttö

Levitä ohut kerros voidetta hoidettavalle kynnelle ja peitä kynsi pakkauksessa olevalla vesitiivillä laastarilla. Pidä laastaria kynnen päällä 24 tunnin ajan. Poista laastari ja raaputa irti pehmenneet kynnenosat muovikaapimella suihkun tai kylvyn jälkeen. Toista hoito päivittäin 2-3 viikon ajan. Käytä Canespro hoidon jälkeen jatkohoidoksi sienitulehduksen hoitoon tarkoitettua emulsiovoidetta. Käytä tuotetta vain sormien tai varpaiden kynsiin. Vältä voiteen joutumista silmiin, limakalvoille tai iholle.

Tuotteen koostumus

Urea 40%, Cera alba -mehiläisvaha, lanoliini, parafiini ja piidioksidi.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: CANESPRO NAIL KYNSISIENEN HOITOPAKKAUS 1 PAK

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.